Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα / Xριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Έγιναν νονοί! Φωτογραφίες : «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος.

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα / Xριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Έγιναν νονοί! Φωτογραφίες : «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος.. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Βόλτα στο κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό.

Ο σάκης τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο. Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look!
Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look! from www.tlife.gr
#tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Βόλτα στο κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα.

Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η χριστίνα μπόμπα με τον σάκη τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα.

Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό, ο σάκης τανιμανίδης, ο οποίος ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωράκια του. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους.

Μπόμπα: Δες την σε ηλικία 4 ετών στη Μύκονο μαζί με τη ...
Μπόμπα: Δες την σε ηλικία 4 ετών στη Μύκονο μαζί με τη ... from www.tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους.

Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η χριστίνα μπόμπα εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «μητέρα». #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση.

Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Χριστίνα Μπόμπα με καυτό σορτς και χωρίς photoshop ...
Η Χριστίνα Μπόμπα με καυτό σορτς και χωρίς photoshop ... from queen.bbend.net
Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία μετά δίδυμα στην αγκαλιά του και φυσικά δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

#tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού

Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον. #tanimanidakia», έγραψε χαρακτηριστικά ο «χαζομπαμπάς» στην λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η χριστίνα μπόμπα με τον σάκη τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα υποδέχθηκαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια το μεσημέρι της τετάρτης (23/6).

❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! γεννησε η μπομπα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook